beatafoto.nl Fotograaf in Monster, Westland

Diamond Sessie

Een DIamond sessie is de meest uitgebreide sessie die we aanbieden. Ik neem de tijd om er met u, kinderen of familie er een ontspannen ochtend of middag van te maken. Door deze relaxte sfeer zal de persoonlijkheid van de kinderen en familie echt vastgelegd worden.

In een telefonisch gedetailleerd pre-sessiegesprek (of per mailwisseling) gaan we met u in gesprek over wat u precies van de sessie verwacht en krijgt u van mij garderobe advies voor de fotosessie. We overleggen over de lokaties die het meest geschikt zijn voor de portretsessie.

De sessie zelf begint met een kopje koffie of thee en wat fris voor de kinderen. Een Diamond-sessie vindt plaats in de studio-setting bij mij thuis of op locatie. Er zijn bij ons in de buurt volop mogelijheden om een mooie sessie in de natuur of op het strand of in het bos. Bij een Diamaond sessie is zelfs een combinatie mogelijk van studio-fotografie en fotografie op locatie voor dezelfde prijs.

De sessie met alles er om heen duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.  

De volgende produkten krijgt u ongeveer een week na de sessie en zijn inbegrepen in een Diamond sessie. De portretfoto's zijn gedetailleerd en artistiek bewerkt.

  • Een online diashow met 25-30 portretten. Dit is beveiligd met een wachtwoord. U kunt deze link delen met vrienden of familie.
  • Een CD met 25-30 portretten in de hoogst beschikbare resolutie 
  • 5 professionele afdrukken in het formaat 20x30cm
  • De verzending en bezorging is inbegrepen.
  • BONUS: Een gratis fotoboekje met de mooiste foto's!

Als u boekt voor 31 oktober 2015 krijgt u een gratis Silver sessie cadeau t.w.v. 50 euro. U kunt deze Silver sessie cadeau doen aan vrienden, maar uiteraard mag u zelf ook nog een keer terugkomen.

Extra professionele afdrukken en produkten zijn beschikbaar voor aankoop na uw portretsessie. Zie deze pagina voor de prijzen.